Οδοντικά Εμφυτεύματα

Γιατί να τα προτιμήσω;

Η απώλεια των δοντιών συνδέεται στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων με το γήρας και την αλλοίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου. Οι λύσεις για την αντικατάσταση των δοντιών που έχουν χαθεί ήταν, μέχρι πριν λίγα χρόνια, περιορισμένες και ατελείς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα δυσκολίες στην μάσηση και την ομιλία, μειωμένη άνεση και όχι πάντα ικανοποιητικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Τα Εμφυτεύματα άλλαξαν τον τρόπο που σκεφτόμαστε και αντιμετωπίζουμε την απώλεια ενός ή περισσοτέρων δοντιών. Η αποκατάστασή τους δεν απαιτεί πλέον τρόχισμα υγιών δοντιών, κινητές οδοντοστοιχίες χωρίς σταθερότητα και αντιαισθητικά άγκιστρα.

Τα Εμφυτεύματα μιμούνται την αισθητική και την λειτουργικότητα των φυσικών σας δοντιών, χαρίζοντας σας αυτοπεποίθηση, άνεση και ένα λαμπερό χαμόγελο!

Τι είναι το Μόσχευμα;

Μετά την εξαγωγή των δοντιών, το οστό που τα περιέβαλλε, αρχίζει να απορροφάται. Αν λοιπόν αποφασίσουμε  να τα αποκαταστήσουμε με Οδοντικά Εμφυτεύματα μήνες ή και χρόνια μετά, μπορεί το οστό  να μην επαρκεί για τη σταθερότητά τους.

Στην περίπτωση αυτή είναι απαραίτητο να κάνουμε Οστική Ανάπλαση, να ενισχύσουμε δηλαδή το οστό με την τοποθέτηση μοσχευμάτων, ώστε να εξασφαλίσουμε το ιδανικό "έδαφος" που θα στηρίξει το εμφύτευμα.

Μία ειδική περίπτωση τοποθέτησης μοσχεύματος είναι η ανύψωση του εδάφους του ιγμορείου ή Sinus Lift. Στην ανύψωση ιγμορείου το μόσχευμα τοποθετείται στο εσωτερικό της  άνω γνάθου, μέσα στην κοιλότητα του ιγμορείου άντρου, για να επιτύχουμε το κατάλληλο ύψος οστού.

Σε όλες τις περιπτώσεις, η τοποθέτηση μοσχευμάτων συνδυάζεται με τη χρήση Αυτόλογων Αιμοπεταλιακών Συμπυκνωμάτων, ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη και ταχύτερη επούλωση και ενσωμάτωση.

Συχνές ερωτήσεις

Συνεργάτες:

1385638_784674734907219_8676543188236545
Med_Logo1.jpg

Αξιολογήστε μας: 

Media Presence: 

SeekPng.com_google-reviews-logo-png_2133
facebook-cta.jpg
da-logo.png
Life_mag.png

© 2020 by Athens Oral and Facial Surgery